Македонски убавици: Ивана Целесовска

Денеска ви ја презентираме Ивана Целесовска. Ивана е студент на ФОН, и студира применети странски јазици. Денот најчесто и поминува на факултет, но исто така таа се занимава и со аеробик и фитнес. Погледнете ја прекрасната галерија со Ивана.

    Објавено во: Македонски убавици Тагови: , ,

    Можеби ќе ве интересира:

    Македонски убавици: Марија Хаџи – Андонова Македонски убавици: Марија Хаџи – Андонова
    Македонски убавици: Теодора Недановска Македонски убавици: Теодора Недановска
    © 2015 Onion.mk. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.