List/Grid Економија Subscribe RSS feed of category Економија

Job Fair 2013 – чекор поблиску до твојата кариера!

Job Fair 2013 – чекор поблиску до твојата кариера!

Добро познатиот саем за вработување и кариера – Job Fair  ќе се одржи и оваа година, во целосна организација на БЕСТ-Борд на Европски Студенти по Технологија. Настанот традиционално се одржува… Повеќе »

Ќе се реновира студентскиот дом “Гоце Делчев” во Скопје

Ќе се реновира студентскиот дом “Гоце Делчев” во Скопје

Министерот за образование и наука, Панче Кралев го потпиша тендерот за реконструкција на студентскиот дом Гоце Делчев во Скопје. Ова е долго очекуван настан, не само за студентите кои престојуваат… Повеќе »

Излезе Samsung Galaxy S4!!! Прекрасен е!

Излезе Samsung Galaxy S4!!! Прекрасен е!

Неодамна во Германското списание “Брау-Мајц” се појавиа слики од новиот модел на самсунг галаски ес4. Погледнете како тој изгледа

© 2015 Onion.mk. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.